Irinuca participa la Targul Raw Generation

februarie 25, 2012 la 3:18 pm | Publicat în Uncategorized | Lasă un comentariu

Bine v-am gasit dragii mei

 

 

Odata cu venirea primaverii , si proiectele in care este     implicata Irinuca prind viata . A fost o vacanta foarte activa in care ne-am  pregatit temeinic pentru ceea ce urmeaza.

 

Prima invitatie este de a participala la patra editie a Targului Raw Generation care va fi anul acesta pe 25 martie, 2012 la Bucuresti la Rin Grand Hotel, in Sala Expo (langa Sala Bucuresti), str. Vitan-Bârzeşti, nr 7D, et 1 (nu se va ajunge cu liftul ci direct pe scarile de la receptie). Targul va fi deschis publicului larg intre orele 10-20, iar intrarea va fi gratis. Pentru cei dintre dumneavoastra care doresc sa se inscrie ca si expozanti, va invitam la site-ul oficialal targului.

Organizatoarea evenimentului este Ligia Pop, promotoarea alimentatiei raw food in Romania, raw food chef, autoarea cartilor “Retete Vegane fara Foc” ,“Germeni si Vlastari: Surse de Sanatate si Energie” si “Deserturi pentru Parinti si Copii Sanatosi” si gazda show-ului TV online “Ligia’s Kitchen®“.

Acest eveniment isi propune sa arate ca un stil de viata sanatos nu implica doar o alimentatie sanatoasa, ci cuprinde mai multe laturi care ajuta la un echilibru si o stare de bine generala.

 

Va asteptam pe toti!

 

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un comentariu

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.