Supa-crema de branzica de vaci cu fideluta

Iulie 18, 2010 la 7:57 am | Publicat în Retete**Alimentatie Sanatoasa | 1 comentariu
Etichete: , , , ,

Ingrediente:
Supa de legume 600 ml. (150 gr. cartofi, 75 gr. morcovi, 75 gr. pastarnac, 30 gr. radacina de patrunjel, 15 gr. telina, 900 ml. apa), branzica de vaci 40 gr., fidea 60 gr., galbenus de ou 1 bucata, lapte 100 ml., unt 15 gr., verdeata, un praf de sare.

Mod de preparare:
Pentru a obtine supa se fierb legumele in apa, circa o ora. Se strecoara.
Se pune supa din nou pe foc. Cand a dat in cateva clocote, se adauga fideaua si se lasa sa mai fiarba inca 15 minute. Se lasa sa se raceasca putin. Se adauga untul, galbenusul amestecat cu laptele si branzica de vaci trecuta prin sita. La servire se presara cu verdeata proaspat tocata.

Numar de portii: 4 portii
Pentru prescolar

Pofta buna!!

Anunțuri

1 comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. […] Se vor face aplicatii locale cu miere si otet de miere, pansamente sterile cu unguent cu propolis 10-15%,  sau se va pulveriza pe arsura spray cu propolis, la interval de 10-15 minute. Compresele cu lapte, cu ceai de musetel si galbenele sau cu ceai de menta se aplica pe zona afectata timp de 20 minute, repetand procedeul  la fiecare 2 ore. […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: