Cartofi umpluti cu branzica de vaci

Iulie 22, 2010 la 12:18 pm | Publicat în Retete**Alimentatie Sanatoasa | 3 comentarii
Etichete: , , , ,

Ingrediente
Cartofi, branza de vaci, lapte
Mod de preparare:
Cartofii se pun pe o tava si se baga la cuptor. Cand s-au patruns bine, se scot. Cu un cutit se taie un capacel, iar cu ajutorul unei lingurite se scoate din miezul cartofului. Miezul, se amesteca cu branzica de vaci, laptele cald si cu sarea. Se omogenizeaza bine toate ingredientele, dupa care se umplu cartofii. Acestia, se tin la cuptor pentru inca 5 minute, pana prind o crusta aurie.

Numar de portii: 6 portii
Pentru sarcina

Pofta buna!!

Sursa : www.alimentatiecopii.ro

Anunțuri

3 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. nu e fada treaba aceasta?

  2. mie mi se pare foarte gustoasa si sanatoasa…si extrem de simpla!

  3. Asa si este gustoasa incercati si veti afla !


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: