„42 PENTRU O SANSA ”

octombrie 15, 2010 la 9:59 am | Publicat în Media | Lasă un comentariu
Etichete: , , , ,

RECOMANDA  EVENIMENTUL  :

84 de alergatori isi vor depasi limitele din dorinta de a oferi bebelusilor de la Sectia de Terapie Intensiva Nou-Nascuti din cadrul Spitalului de Urgenta pentru Copii Maria Sklodowska Curie o sansa in plus prin obtinerea de donatii in vederea achizitionarii unui echipament unic in Romania: OLYMPIC COOL-CAP® SYSTEM.

Sportivii amatori, romani, italieni si englezi, formand 42 de echipe vor alerga la probele de maraton, semi-maraton si stafeta din cadrul Bucharest City Maraton pe 17 octombrie 2010. Perechile de alergatori vor parcurge impreuna primii 5 km din cursa in semn de solidaritate cu actiunea umanitara. Te invitam sambata, 16.10.2010 la Expo Maraton in Piata Constitutiei, la ora 11, cortul VIP pentru a lua parte la evenimentul de prezentare a proiectului “42 pentru o sansa”. Vor lua cuvantul: dr. Serban Damian (presedinte Ro Club Maraton), Valeria Racila van Groningen (organizator Maratonul International Bucuresti), Daniel Lixandru (Ro Club Maraton), Gabriel Solomon (Ro Club Maraton), dr. Catalin Cirstoveanu (Spit. Marie Curie), presedintii cluburilor partenere din Italia si Anglia. Cu aceasta ocazie, vor fi impartite tricourile de campanie.

Echipamentul OLYMPIC COOL-CAP® SYSTEM este necesar pentru tratarea nou-nascutilor care sufera de encefalopatie hipoxic-ischemica ( insuficienta respiratorie la nastere, asfixie, stop cardiorespirator, hipotermie) si poate ajuta la reducerea afectiunilor cerebrale, chiar la cresterea sanselor de supravietuire pentru cazurile grave. Echipamentul va fi achizitionat in premiera in Romania si se estimeaza ca, si in cazul unei utilizari neintrerupte, nu va putea face fata tuturor cerintelor si pacientilor care ar avea nevoie de el. Suma necesara pentru achizitionarea echipamentului este estimata la circa 30.000 Euro, avand in vedere si discountul pe care l-am putea obtine de la importatorul in Romania al acestui echipament.

Pana in acest moment, Ro Club Maraton a reusit sa stranga 20.000 de euro, fiind sustinut de peste 20 de mari companii, dar si persoane private. Companiile au avut ocazia sa cumpere tricouri personalizate cu logoul lor, in valoare de 500 euro. Sportivii vor alerga la Maratonul International Bucuresti purtand astfel de tricouri.

Si tu poti sustine aceasta campanie donand in conturile speciale deschise in acest scop de Asociatia Club Sportiv “Ro Club Maraton” la Bancpost, Ag. Nicolae Grigorescu:
RO 08 BPOS 7220 6830 387 EUR01
RO 19 BPOS 7220 6830 387 RON03

Poti sustine aceasta actiune si cumparand un tricou inscriptionat cu mesajul “42 pentru o sansa”. Poarta-l si arata tuturor ca esti alaturi de noi in aceasta campanie. Poti sa cumperi tricoul online de pe site-ul campaniei: www.42pentruosansa.ro

Ro Club Maraton este primul club al maratonistilor amatori din Romania. A fost infiintat in vara anului 2008 de catre un grup de alergatori din Bucuresti si alte orase, sub forma unei organizatii non-profit si are ca obiectiv principal promovarea alergarii pe distante lungi, ca sport de masa. Ideea acestui club a pornit din dorinta celor 14 membri fondatori de a forma un grup de oameni care impartasesc aceleasi pasiuni si preocupari. Aceasta organizatie este deschisa oricui doreste sa ni se alature, indiferent daca este sportiv amator sau de performanta, daca alearga de 1 an sau de 20 de ani, daca are sau nu performante notabile, daca nu a participat inca la un maraton sau o alte curse pe distante lungi. Principala conditie pentru acceptare in club este pasiunea pentru alergare si dorinta de a contribui la promovarea alergarii in Romania.

Fiind o organizatie non-profit, activitatatea in club se bazeaza pe voluntariat, de aceea sunt bineveniti sa ni se alature ca membri ai clubului toti cei care doresc sa dedice timp si efort, in functie de posibilitatile fiecaruia, pentru organizarea activitatii clubului in toate aspectele si pentru promovarea lui.

PROMO     „42 PENTRU O SANSA ”


DETALII MAI MULTE GASITI PE :

http://www.42pentruosansa.ro/ SI http://www.maraton.info.ro/

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: