Mănâncă sănătos! Trăieşte sănătos! Adoptă o nouă atitudine! – Eveniment petrecut pe data de 8 decembrie 2010

decembrie 15, 2010 la 8:52 am | Publicat în Media | Lasă un comentariu
Etichete: , , , , , ,
Irinuca si Asociatia Emovere &  O 9 atitudine !

Pe data de 8 decembrie, în parteneriat cu Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România,  Asociaţia EMOVEREAsociaţie de consiliere, educaţie şi suport emoţional”, a fost organizat împreună cu Şcoală Nr. 1 Pantelimon (clasele I-VIII) workshop-ul de pictură „Alege Sănătos! Trăieşte sănătos”.

Evenimentul, care se înscrie în programul Campionii Sănătăţii susţinut de organizaţiile partenere, pentru o schimbare reală de atitudine faţă de principiile unei vieţi sănătoase, a fost găzduit de Facultatea de Agricultură din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti.
Psihologul Oana Mihalcea şi Irinuca, fetiţa personaj emblemă al Asociaţiei EMOVERE, care promovează principiile vieţii sănătoase în toate acţiunile la care participă, au ajutat copiii să clarifice conceptele de aliment benefic pentru sănătate versus aliment mai puţin sănătos. Împreună cu profesorul Mihai Alexandru Pleşu, cei mici au transpus în imagini informaţiile însuşite prin această metodă interactivă de învăţare.
Au fost alături de copii invitaţi speciali ca Dl. Sorin Mierlea – Preşedintele A.N.P.C.P.P.S.România, Prof.univ.Dr. Ciontu Costică, Decanul Facultăţii de Agricultură din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti, Conf.univ.Dr. Ion Viorel, Conf.univ.Dr. Mihalache Mircea, Şef lucr.univ.Dr. Epure Lenuţa Iuliana, Monica Popescu, Preşedinte Asociaţia EMOVERE, care au oferit pe înţelesul celor mici argumente ştiinţifice în vederea alegerii alimentelor sănătoase, în viaţa de zi cu zi. „Drumul” boabelor de grâu până la pâinea integrală şi discuţiile despre utilitatea plantelor medicinale şi rolul solului în obţinerea unor alimente sănătoase au fascinat atât copiii cât şi adulţii prezenţi la discuţii.
Şi pentru a fi şi mai convingători în demersul de susţinere a alimentaţiei sănătoase, pe tot parcursul acţiunii au fost degustate alimente bio pregătite cu drag de reprezentanţii Asociaţiei Operatorilor din Agricultura Ecologică – BIO România.
 

Irinuca la facultatea de Agronomie
Irinuca mancand produse 100% naturale si ecologice
Irinuca observa bobul de grau la microscop:)
Irinuca si castigatorii Concursului de Pictura
In curand si poze pe Canalul Picasa al Irinucai Emovere
Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: