Bucatareala in familie-ultima zi-duminica

martie 15, 2011 la 9:37 am | Publicat în Media, Pentru parinti, Psihologia copilului | Lasă un comentariu
Etichete: , , , , , , , , , , , ,

La BABY EXPO, editia de primavara (10 – 13 martie 2011) de la Sala Polivalenta Bucuresti, parinti si copii au „bucatarit” in fiecare zi de la ora 11:00 pana la 14:00 alaturi de Irinuca si invitatii Asociatiei EMOVERE. Cu Mami Bucatar si cunoscuti promotori ai principiilor de viata sanatoasa,  toti cei care au zabovit la Clubul parintilor au putut sa afle informatii utile despre alimentatia sanatoasa, dar si gustoasa, la diverse varste, despre mecanismele psihologice de schimbare a obiceiurilor alimentare, despre implicatiile unui mod de viata sanatos in dezvoltarea armonioasa a familiei. In plus toata lumea a savurat retete gatite si chiar inventate de cei mai mici bucatari, suc de mere gustos de la Valea Mare.

Duminica, 13 martie, psihologii  EMOVERE Oana Mihalcea si Anca Raducan au propus parintilor un workshop despre rolul modelelor in transmiterea unor obiceiuri de viata sanatoasa de la parinte la copil, in functie de etapele de dezvoltare. Intr-o atmosfera informala creata si de buna dispozitie a copiilor care bucatareau alaturi de Irinuca si Mami Bucatar, parintii si cei doi psihologi au raspuns impreuna la probleme concrete din viata de zi cu zi a familiei.

Ca in fiecare zi de Bucatareala, parinti si copii, participanti la concurs, au castigat premii oferite de partenerii: Bonduelle, PHILIPS, Farmaciile Help Net si Milupa.

Proiect sustinut de partenerii: Bacania Veche, PHILIPS, Bonduelle, Farmaciile Help Net, Milupa, revistele BABY, Avantaje si ITSY BITSY.


help net1


Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: