Bucatareala in familie – ziua 3

martie 15, 2011 la 9:27 am | Publicat în Media, Pentru parinti, Sanatate si miscare | Lasă un comentariu
Etichete: , , , , , , , , ,

 

La BABY EXPO, editia de primavara (10 – 13 martie 2011) de la Sala Polivalenta Bucuresti, parinti si copii au „bucatarit” in fiecare zi de la ora 11:00 pana la 14:00 alaturi de Irinuca si invitatii Asociatiei EMOVERE. Cu Mami Bucatar si cunoscuti promotori ai principiilor de viata sanatoasa,  toti cei care au zabovit la Clubul parintilor au putut sa afle informatii utile despre alimentatia sanatoasa, dar si gustoasa, la diverse varste, despre mecanismele psihologice de schimbare a obiceiurilor alimentare, despre implicatiile unui mod de viata sanatos in dezvoltarea armonioasa a familiei. In plus toata lumea a savurat retete gatite si chiar inventate de cei mai mici bucatari, suc de mere gustos de la Valea Mare.

Sambata, 12 martie, principala tema de discutie a fost  “Hrana” sanatoasa – nevoile reale ale copilului”. Workshop-ul pentru parinti si copii cu Dr. Serban Damian si Psihoterapeutul Seramis Sas a adus parintilor multe informatii utile despre comportamentele alimentare sanatoase sau nesanatoase ale copiilor, despre modalitatile de a transmite obiceiuri alimentare sanatoase in famile, despre „tipul de hrana afectiva” de care un copil are nevoie pentru a se dezvolta armonios. Cei doi invitati au raspuns numeroaselor intrebari din public, deschizand astel noi si noi subiecte de discuitie in jurul meselor la care Mami Bucatar si copiii gateau gustos si sanatos.

Cei prezenti au primit cadouri de la Bonduelle, PHILIPS si Farmaciile Help Net.

Proiect sustinut de partenerii: Bacania Veche, PHILIPS, Bonduelle, Farmaciile Help Net, Milupa, revistele BABY, Avantaje si ITSY BITSY.


Această prezentare necesită JavaScript.

 

Mai multe poze pe facebook

help net1

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: