İrinuca te invita la alergat: Crosurile „Campionii sananatatii”- 12 mai 2012

mai 9, 2012 la 8:46 am | Publicat în Uncategorized | Lasă un comentariu

ImageAsociatia EMOVERE si RO CLUB MARATON invita parintii si copiii “Campioni ai sanatatii” la a patra editie a “Crosurilor pentru copii si parinti”, sambata 12 mai 2012, ora 11.00, in parcul Al. Ioan Cuza (fost I.O.R.). Invitatia la sport in aer liber se adreseaza tuturor parintilor cu copii de varste cuprinse intre 6 luni si 10 ani. In spatele statuii Al. Ioan Cuza (intersectia Str.Baba Novac cu Str.Campia Libertatii) vor fi organizate crosuri la care vor participa cupluri copil-parinte, membrii fiecarei familii fiind legati printr-o panglica de 1 m.

Copiii intre 6 luni si 3 ani vor participa alaturi de parinti la demonstratii de gimnastica adaptata varstei, pentru o dezvoltare sanatoasa. Demonstratiile vor fi sustinute de specialisti, kinetoterapeuti ai centrului KINETO BEBE.

ImageAceste actiuni sportive se adreseaza in egala masura copiilor si parintilor, concurentii fiind stimulati sa colaboreze si sa comunice cat mai bine, bucurandu-se de sport si de familie in acelasi timp. Toti copiii vor primi diplome “Campionii sanatatii”, sucuri proaspete de mere de la Valea Mare si alte premii sanatoase.

Pentru ca cel mai important este sa participi si sa practici cu bucurie sportul in familie, toata lumea va primi de la Irinuca – mascota Asociatiei EMOVERE un talon de participare la marea tombola cu premiu un week-end la Valea Mare pentru intreaga familie de “Campioni ai sanatatii”. Familia castigatoare va petrece doua zile in mijlocul naturii, acolo unde sunt cele mai gustoase mere si se fac sucurile naturale Valea Mare.Image

Actiunea este sprijinita de Primaria Sectorului 3, Bucuresti.

 

 

 

 

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: