Irinuca te invita la atelierul de psihologie pozitiva

mai 22, 2012 la 6:24 pm | Publicat în Uncategorized | Lasă un comentariu

 

Asociatia Emovere are placerea sa va invite la workshopul de psihologie pozitiva, sustinut de psihologul Paul Pahil. Vei avea ocazia sa primesti o evaluare a starii tale de bine si sa inveti despre ce iti aduce succesul, care sunt punctele tale forte, cum iti poti creste si mentine nivelul de pozitivitate.

Despre Paul Pahil:originar din Londra,  este psiholog cu formare in „Psihologie Pozitiva”, membru fondator al Centrului de Psihologie Pozitiva Aplicata din Budapesta, cu o experienta de peste 20 de ani in training, dezvoltare si coaching-ul performantei.

 Pentru mai multe informatii despre Paul Pahil si Centrul de Psihologie Pozitiva Aplicata, accesati site-ul: http://www.eleteroweb.eu/ro/index.html

 

 

 

 

 

 

 

Despre Psiholgia Pozitiva:este stiinta dezvoltarii optime a individului, cunoscuta si sub denumirea de „stiinta prosperitatii”. Bazele acestui nou curent au fost puse si dezvoltate de Martin Seligman (psiholog american,ales presedinte al Asociației Psihologilor din America in anul 1998), Cristopher Peterson (profesor de psihologie la Universitatea Michigan si director stiintific al VIA Institute on Character) si Mihaly Csikszentmihalyi ( psiholog si cercetator originar din Ungaria, cunoscut si la noi prin cartile sale: Starea de Flux.Psihologia experientei supreme; Flux.Psihologia fericirii; Afaceri bune.Leadership, flux si gandire pozitiva).  Psihologia pozitiva a atras atentia lumii, intrucat este o disciplina care in ultima decada a studiat si dezvoltat tehnici in vederea functionarii optime a indivizilor, a echipelor si a organizatiilor. Se adopta o perspectiva apreciativa in ceea ce priveste potentialul, fortele generatoare si capacitatile individului. Se bazeaza pe o intelegere stiintifica a potentialului uman, inglobeaza cele mai noi cercetari din psihologie, neurostiinte si teoriile evolutioniste si acopera o sfera larga ce cuprinde dezvoltarea personala, coaching-ul afacerilor si optimizarea profesionala, parenting si educatie, psihologia relatiilor de cuplu etc.

 

Workshopul va avea loc pe data de 3 iunie, intre orele 13:30 si 18 (incluzand o pauza de jumatate de ora). Pentru locatia in care va fi organizat, vizualizati afisul si harta atasata.

 

Inscrierile se fac la numerele de telefon: 0722724585/0744286192 sau la oana.mihalcea@emovere.eu

 

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.