Copiii alearga impreuna cu parintii doar la „Campionii sanatatii”

iunie 3, 2015 la 8:56 pm | Publicat în Uncategorized | Lasă un comentariu

campioniiPeste 1.000 de parinti si copii sunt asteptati la o noua editie a Crosurilor pentru parinti si copii – Campionii sanatatii, eveniment organizat de Asociatiile EMOVERE si RO CLUB MARATON inca din anul 2010. Sambata 6 iunie 2015, incepand cu ora 10.30 in Parcul Al. Ioan Cuza (fost I.O.R), din Bucuresti, cuplurile de parinti si copii, legati de mana cu o panglica de maxim 1 metru, vor alerga pentru o viata sanatoasa in familie.
Cu emotie si bucurie, sportivii Ro Club Maraton si voluntarii Asociatiei EMOVERE, aduna an de an in parc copii si parinti, care invata sa alerge impreuna, sa manance sanatos, sa se bucure de miscare in aer liber, de compania altor familii care impartasesc valori de viata sanatoasa.
Aflat la cea de a VII-a editie crosul va avea loc in aceeasi zona a parcului, la intrarea de la intersectia strazilor Baba Novac si Campia Libertatii, in spatele statui lui A. I. Cuza, la capatul aleii principale, in zona numita Belvedere. Intrecerile vor avea starturi separate, in functie de varsta copilului:
– copii cu varste cuprinse intre 0-2 ani – proba necompetitiva
– copii cu varste cuprinse intre 2-4 ani – fete/baieti
– copii cu varste cuprinse intre 4-6 ani – fete/baieti
– copii cu varste cuprinse intre 6-9 ani – fete/baieti
– copii cu varste cuprinse intre 9-11 ani – fete/baieti
Toti copiii vor primi mere gustoase de la Irinuca, personajul simbol EMOVERE, iar castigatorii vor primi premii sanatoase. Fiecare alergator care ajunge la linia de sosire va primi o medalie de Campion al sanatatii.
La standul Kineto Bebe, copiii intre 6 luni si 2 ani vor participa alaturi de parinti la demonstratii de gimnastica adaptata varstei, impreuna cu kinetoterapeutii centrului, specializati in lucrul cu copiii.
Evenimentul are loc cu sprijinul Primariei Sectorului 3 Bucuresti, KINETO BEBE, Radio ITSY BITSY, singurul radio care sustine sportul in familie.
Sponsori: Bonduelle, Himalaya, Caroli, AlanDick.
Parteneri: Capri Sonne, Apa Vöslauer, Aqua Sport, Fit Class.
Parteneri media: Radio ITSY BITSY, http://www.totuldespremame.ro, maraton.info.ro, nutritionist.info.ro
EMOVERE este o asociatie de consiliere, educatie si suport emotional infiintata in anul 2007 de un grup de specialisti psihologi, medici, profesori, jurnalisti interesati de dezvoltarea sanatoasa a copilului si a familiei, de integrarea armonioasa a fiecarui individ in lumea inconjuratoare. Membrii EMOVERE se implica activ in definirea si implementarea in viata de zi cu zi a unor principii sanatoase de dezvoltare.
Ro Club Maraton este primul club al maratonistilor amatori din Romania, care reuneste sute de membri din mari orase ale Romaniei si reprezinta cu succes Romania la maratoane din toata lumea. Activitatea clubului include si antrenamente saptamanale in parcurile din Bucuresti: Al. Ioan Cuza, Herastrau si Tineretului. La aceste intalniri sunt impartasite informatii despre viata sanatoasa la orice varsta, despre stiinta practica a alergarii, despre respectul pentru corp si natura.

Campionii sanatatii-afis A3 (iunie 2015)

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: