Regulament Concurs

REGULAMENTUL
de organizare şi desfăşurare a concursului

„Campionii sanatatii – crosuri pentru parinti si copii”

 

9 octombrie 2010, Parcul “Alexandru Ioan Cuza (fost IOR)”, Bucuresti

 

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL COMPETITIEI

Competitia „Campionii sanatatii – crosuri pentru parinti si copii” (denumita în cele ce urmeaza “Competitia”) este organizata de Clubul RO CLUB MARATON in parteneriat cu Asociatia Emovere si cu sprijinul Primariei Sectorului 3 Bucuresti, Inspectoratului Scolar al Mun. Bucuresti, Inspectoratului Scolar al Sectorului 3, Asociatia Bucharest Running Club, Federatia Nationala a Sindicatelor din Industria Alimentara – SINDALIMENTA, SebaMed si Danone (sponsori principali) si are ca scop  promovarea miscarii (alergarea in aer liber) si a unui stil de viata sanatos pentru intreaga familie. Crosul reprezinta si o sustinere a proiectului caritabil „42 pentru o sansa”. Participantii la Competitie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial al Competitiei (denumit în continuare “Regulament Oficial”).
Regulamentul Oficial este întocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din România, fiind disponibil în mod gratuit oricarui solicitant pe site-urile http://www.maraton.info.ro si http://www.alimentatiecopii.com.

Prin participarea la aceasta Competitie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial si ale legislatiei aplicabile.

 

SECTIUNEA 2. PERIOADA SI ZONA DE DESFASURARE A COMPETITIEI

2.1. Data si locul desfasurarii Competitiei:

Competitia se va desfasura pe ziua de sambata, 9 octombrie 2010, incepind cu ora 10:00, în Bucuresti, la intrarea in Parcul „Alexandru Ioan Cuza (fost IOR)’’ de la intersectia strazilor Baba Novac si Campia Libertatii, pe aleea principala din spatele statui lui Al. I. Cuza, conform mecanismului Competitiei, asa cum este acesta detaliat în Sectiunea 3 a prezentului Regulament.

 

 

SECTIUNEA 3. MECANISMUL COMPETITIEI

3.1. Participantii si desfasurarea Competitiei

Aceasta competitie se adreseaza in egala masura copiilor si parintilor. Se va alerga in perechi (cupluri) copil + parinte, legati printr-o panglica (de mana) cu lungimea de maxim 1m.

Competitia se va desfasura pe categorii de vârsta (dupa virsta copilului) avind starturi separate :

– copii 6 luni – 2ani (mamici cu copii in carucioare)
– copii 2 – 4 ani (fete; baieti)
– copii 4 – 6 ani (fete; baieti)
– copii clasa I – II  (fete; baieti)
– copii clasa III – IV (fete; baieti)

 

 

Crosul va fi organizat pentru 2 categorii determinate de sexul participantilor (copiilor), respectiv : categoria « fete » si categoria « baieti » .
Concursul este destinat in principal cuplurilor formate din copil si unul din parintii sai. Pot fi insa inscrise in concurs si cupluri formate din copil si o alta ruda a sa (adult), un tutore sau prieten, insa aceste cupluri nu vor intra in clasamentul final si nu vor fi luate in considerare in cazul in care vor ocupa unul din locurile 1,2,3, indiferent de categorie.

3.2. Distante de parcurs

Categoria copii 6 luni – 2ani (in carucioare) – are drept principal concurent mama copilului care va impinge caruciorul in care se afla copilul pe o distanta de aprox. 200m. Aceasta categorie va lua startul la ora 10.30.

Categoriile: copii 2-4 ani (fete), copii 2-4 (baieti), copii 4-6 ani (fete), copii 4-6 (baieti)  – vor alerga pe o distanta de aprox. 250 m avind starturi separate la maxim 10-15 min. unul de celelalt

Categoriile: copii clasa I – II (fete), copii clasa I – II (baieti), copii clasa III – IV(fete), copii clasa III – IV (baieti)  – vor alerga pe o distanta de aprox. 450m avind starturi separate la maxim 10-15 min. unul de celelalt

 

3.3. Acordul pe propria raspundere

Pentru a participa la competitie, pentru toti copiii participanti si pentru ei personal, parintii acestora  vor completa formularul de înscriere prin care îsi vor da acordul pe proprie raspundere ca sunt apti (copilul si parintele) din punct de vedere medical pentru participarea la competitie în prezenta organizatorului si a unui martor.

 

3.4. Înscrierile

Inscriere  participantilor se face gratuit la locul de desfasurare a competitiei incepind cu ora 9:00.

33.5. Echipament de concurs. Numere de concurs

Participantii (copii si parinti) vor paticipa la competitie cu propriul echipament.

Numerele de concurs vor fi puse la dispozitie de catre organizator si vor ajunge în posesia cuplului copil-parinte dupa ce parintele va face inscrierea si va semna formularul de inscriere. Numerele de concurs se vor prinde pe fata tricoului de alergare doar al copilului. Pentru categoria copii 6 luni – 2ani (in carucioare) numerele de concurs se vor prinde pe fata tricoului de alergare al mamei.

 

3.6. Stabilirea rezultatelor

Clasamentul pentru fiecare categorie de virsta si sex se face in ordinea în care cuplurile parinte-copil trec linia de sosire, determinant in stabilirea clasamentului este momentul in care copilul trece linia de sosire.(Este de dorit ca la sosire parintele dintr-un cuplu sa-i permita copilului sa treaca primul linia de sosire)

Se vor întocmi clasamente separate pentru fiecare categorie de virsta si sex.

Cuplurile in care nu alearga parintele, ci un alt membru al familiei sau o alta persoana adulta, nu vor fi cuprinse in clasamentul final.

SECTIUNEA 4. NOTIFICAREA SI INMANAREA PREMIILOR

4.1. Titluri si premii

Vor fi premiate locurile 1, 2 si 3 de la fiecare categorie de virsta si sex.

In clasament vor intra doar cuplurile parinte-copil.
CÂSTIGATORII vor fi denumiti ,,Campionii sanatatii’’ si vor primi diplome si premii iar parintii vor primii si cite un tricou.

La sosire toti copiii participanti vor primi diplome de participare, apa de baut, mere de la ,,Irinuca’’ si cite o jucarie din partea organizatorilor.

Festivitatea oficiala de premiere va avea loc la locul de desfasurare a evenimentului în maxim o ora de la încheierea competitiei.

 

4.2. Conditii administrative

Organizarea evenimentului revine Clubului RO CLUB MARATON care se ocupa de implementarea evenimentului si care pune la dispozitie si arbitrii necesari desfasurarii competitiei.

Evenimentul este realizat in parteneriat cu Asociatia Emovere si cu sprijinul Primariei Sectorului 3 Bucuresti, Inspectoratului Scolar al Mun. Bucuresti, Inspectoratului Scolar al Sectorului 3, Asociatia Bucharest Running Club, Federatia Nationala a Sindicatelor din Industria Alimentara – SINDALIMENTA,  Danone si SebaMed (sponsori principali).

 

Eventualii sustinatori, bunici sau alti membri de familie ale cuplurilor concurente pot ramane in vecinatatea traseului dar in afara rutei de alergare avind grija sa nu deterioreze spatiul verde.
Participantii nu pot parasi traseul de alergare si nici nu îl pot schimba.

Participantii care renunta pe parcursul alergarii vor fi descalificati dar sunt rugati sa se prezinte la sosire pentru a anunta organizatorul despre aceasta renuntare.
Crosul va beneficia de prezenta :

– ambulanta

– echipaj de politie comunitara sau echipaj BGS
În conformitate cu legislatia în vigoare, Organizatorii sunt obligati sa faca public numele câstigatorilor si premiile acordate în cadrul acestei Competitii. Lista câstigatorilor va fi publicata dupa data de 9 octombrie 2010 pe site-urile  www.maraton.info.ro si http://www.alimentatiecopii.com.

Organizatorii se obliga de asemenea, sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001 privind protectia datelor personale.

Ca atare, Organizatorii se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/ câstigatorilor la prezenta Competitie si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei în vigoare.

 

Persoane de contact:
Serban Damian – Ro Club Maraton  – tel.: 0722616785

Victor Vlad – Ro Club Maraton  – tel.: 0722683799

Monica Popescu – Asociatia Emovere  – tel.: 0726240494

 

 

Organizatori:
–  Asociatia Emovere       

 

 

–  Clubul RO CLUB MARATON  

 

 

 

****************

 

CONCURS – “Bucatareala” in familie.. cu Irinuca

Regulamentul Oficial

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI
Concursul este organizat si desfasurat de Asociatia EMOVERE – Asociatie de consiliere, educatie si suport emotional Sediu: Bucureşti, strada Soltuzului nr. 11, sector 2, avand cod unic de inregistrare: 23191066 si fiind inregistrata in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor – Judecatoria sector 1, sub nr. 122 din 18.09.2007.

Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al acestuia, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare „Regulament Oficial”).

Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public pe site-ul http://www.alimentatiecopii.ro si pe https://suntirinuca.wordpress.com. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari pe http://www.alimentatiecopii.ro .

SECTIUNEA 2. ZONA DE DESFASURARE A CONCURSULUI
Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. Pentru obtinerea de informatii suplimentare va rugam sa trimiteti un email la contact@alimentaticopii.ro pe intreaga durata a concursului, potrivit celor mentionate in Sectiunea 3 de mai jos.

SECTIUNEA 3. DURATA CONCURSULUI
Concursul va fi lansat si se va incheia la data de 17 Septembrie 2010. Concursul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial. Toate premiile prevazute in prezentul Regulament Oficial trebuie sa fie revendicate pana cel mai tarziu la data de 31 octombrie 2010. Dupa aceasta data premiile nerevendicate sunt trecute in custodia organizatorului.

Concursul se va desfasura la Baby Expo, in data de 17 septembrie 2010 (intre orele 17:00 – 19:00) la Sala Polivalenta Bucuresti, Clubul Parintilor sala D etaj 1, si consta in:

  • ·Organizarea parintilor si a copiilor in echipa de minim 2 persoane, Echipe denumite “Parinte si Copil “;
  • ·Parintele trebuie sa aiba la el o copie dupa Cartea de Identitate (C.I/B.I)
  • ·Fiecare Echipa va primi un numar si nume de identificare, ce vor fi introduse in urna din care se vor extrage castigatorii;
  • · Echipele formate din adult – copil, vor trebui sa prepare o reteta simpla, din produsele de pe masa concursului, asigurate de sponsorii evenimentului;
  • ·Aceasta etapa se va incheia prin tragerea la sorti a castigatorilor din urna care contine numarul si numele echipei participanta la concurs. Extragerea castigatorilor se va efectua de catre Irinuca, imaginea Asociatie Emovere si a site-ului http://www.alimentatiecopii.ro;
  • · Se vor extrage 3 produse oferite de Tefal, sponsorul evenimentului, ce vor fi inmanate castigatorilor de catre Irinuca.
  • ·Parinti vor semna un proces verbal de primire a premiului si vor  lasa organizatorului o copie dupa Cartea de Identitate (C.I/B.I).

Pe toata durata concursului va fi afisat pe blogul https://suntirinuca.wordpress.com participatii la etapa finala a concursului si la rubrica noutati pe http://www.alimentatiecopii.ro
Premile vor fi acordate prin tragere la sorti imediat dupa proba finala, lista castigatorilor urmand a fi postata pe  https://suntirinuca.wordpress.com si http://www.alimentatiecopii.ro.
SECTIUNEA 5. PROCEDURA PENTRU REVENDICAREA, VALIDAREA SI PRIMIREA PREMIILOR
Toti castigatorii, conform celor mentionate in sectiunea 4, vor fi contactati conform informatiilor furnizate de acestia in formularul de participare la concurs. De asemenea, numele lor va fi postat pe site. Daca un castigator a furnizat date de contact eronate sau nu a furnizat deloc date de contact si nu poate fi contactat intr-un interval de o saptamana de la anuntarea lui, i se va retrage premiul si va fi reportat pentru castigatorul urmator. Daca castigatorul a fost contactat, in termen de maxim 2 saptamani acesta trebuie sa se prezinte la sediul Organizatorului pentru a intra in posesia premiului, dar nu mai tarziu de 31 octombrie 2010. In caz contrar premiile nerevendicate sunt trecute in custodia organizatorului. Premiul se poate ridica  dupa terminarea ultimei etape a concursului sau  de la sediul organizatorului numai de parintele inscris in concurs pe baza unui proces verbal si a buletinului de identitate

SECTIUNEA 6. RESPONSABILITATE
Prin participarea la concurs, toti participantii si eventualii castigatori sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor si eventualilor castigatori. Organizatorul nu are nicio obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare, ce apar ulterior acordarii efective a premiilor, sau dupa termenul de revendicare a premiilor prevazut in prezentul Regulament Oficial. Nu intra in responsabilitatea organizatorului, obligatia de a intretine corespondenta si a da explicatii participantilor la concurs cu privire la alegerea castigatorului, acesta va fi ales prin tragere la sorti.

Organizatorul nu este raspunzator pentru calitatea premiilor si nu acorda termen de garantie, de utilizare pentru premiile acordate. Nu intra in responsabilitatea organizatorului transportul premiului.

SECTIUNEA 7. DREPTUL DE PARTICIPARE
Concursul este deschis participarii tuturor persoanelor fizice cu domiciliul/ resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor si a membrilor familiilor de gradul I ai (copii, parinti, sot/ sotie) Asociatie Emovere, sponsorului TEFAL.

Inmanarea premiilor poate fi un eveniment public. Participarea la concurs constituie acordul ca numele castigatorilor, filmul premiat si fotografiile aferente sa poata fi facute publice si utilizate gratuit in materiale audio, foto si video de catre Organizator. Castigatorii tuturor premiilor sunt de acord sa semneze o declaratie scrisa cu acest efect asa cum o cere Organizatorul.

SECTIUNEA 8. PROTECTIA DATELOR PERSONALE
In conformitate cu legislatia in vigoare, Organizatorul este obligat sa faca publice numele castigatorilor si castigurile acordate in cadrul acestui concurs. Castigatorul va fi afisat pe site-ul http://www.alimentatiecopii.ro in conformitate cu prevederile Sectiunii 4 a prezentului Regulament oficial.
Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/castigatorilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.
Participantii la concurs, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/ 2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15).
Prin simpla participare la concurs si trimiterea datelor personale la Organizator, sau prin comunicarea datelor personale pe site-ul http://www.alimentatiecopii.ro, participantii sunt de acord ca datele lor sa intre in baza de date a Organizatorului, sa fie prelucrate si folosite in viitor de Organizator sau persoane juridice autorizate de catre acesta, pentru a informa participantii cu privire la noi produse, oferte, promotii, campanii publicitare si de marketing. La cererea expresa, in scris, a participantilor, Organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.

SECTIUNEA 9. INCETAREA CONCURSULUI
Prezentul concurs poate inceta numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

SECTIUNEA 10. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL OFICIAL
Regulamentul Oficial este disponibil gratuit pentru toti concurentii, pe site-ul http://www.alimentatiecopii.ro si pe blogul https://suntirinuca.wordpress.com.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa trimiteti un mail la contact@alimentatiecopii.ro.
Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament Oficial.

Mult succes tuturor!

Data – 14 septembrie 2010

******************************************************************

CONCURS – RETETELE IRINUCAI

Regulamentul Oficial

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI
Concursul este organizat si desfasurat de Asociatia EMOVERE – Asociatie de consiliere, educatie si suport emotional Sediu: Bucureşti, strada Ciuca Stefan nr. 65, sector 2, avand cod unic de inregistrare: 23191066 si fiind inregistrata in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor – Judecatoria sector 1, sub nr. 122 din 18.09.2007, reprezentata de Presedinte PIRSEAN CORINA-MARILENA

Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al acestuia, potrivit celor mentionate mai jos

(denumit in continuare „Regulament Oficial”).

Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public pe site-ul www.alimentatiecopii.ro si pe https://suntirinuca.wordpress.com . Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari pe www.alimentatiecopii.ro .

SECTIUNEA 2. ZONA DE DESFASURARE A CONCURSULUI
Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. Pentru obtinerea de informatii suplimentare va rugam sa trimiteti un email la contact@alimentaticopii.ro, mamicisibebeici@tv6.ro pe intreaga durata a concursului, potrivit celor mentionate in Sectiunea 3 de mai jos.

SECTIUNEA 3. DURATA CONCURSULUI
Concursul va fi lansat la data de 28 iunie 2010 si va dura pana la data de 10 septembrie 2010. Concursul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial. Toate premiile prevazute in prezentul Regulament Oficial trebuie sa fie revendicate pana cel mai tarziu la data de 31 septembrie 2010.

SECTIUNEA 4. MECANISMUL CONCURSULUI
Participantii la concurs trebuie sa trimita la adresele irinuca@alimentatiecopii.ro si mamicisibebici@tv6.ro filmulete cu copii si parinti gatind mancare dupa retete preluate de pe site-ul www.alimentatiecopii.ro.

Inscrierea in concurs a fiecarui film va fi insotita in corpul e-mailului de urmatoarele date:

–          Nume si prenume copil

–          Varsta copil

–          CNP copil

–          Nume si prenume parinte

–          Adresa

–          E-mail

–          Nr telefon

–          Data inregistrarii filmului

Filmele trebuie sa fie in format: avi, mpg

Pe toata durata concursului va fi afisat pe blogul https://suntirinuca.wordpress.com clasamentul intermediar si la rubrica noutati pe www.alimentatiecopii.ro
Premiul va fi acordat prin sistem de vot online pe https://suntirinuca.wordpress.com si castigatorul va fi afisat in data de 10 septembrie 2010, orele 20:00 si anuntat in cadrul emisiunii “Mamici si bebici” din saptamana 2 –10 septembrie 2010.
SECTIUNEA 5. PROCEDURA PENTRU REVENDICAREA, VALIDAREA SI PRIMIREA PREMIILOR
Toti castigatorii, conform celor mentionate in sectiunea 4, vor fi contactati conform informatiilor furnizate de acestia in formularul de participare la concurs. De asemenea, numele lor va fi postat pe site. Daca un castigator a furnizat date de contact eronate sau nu a furnizat deloc date de contact si nu poate fi contactat intr-un interval de o saptamana de la anuntarea lui, i se va retrage premiul si va fi reportat pentru castigatorul urmator. Daca castigatorul a fost contactat, in termen de maxim 2 saptamani acesta trebuie sa se prezinte la sediul Organizatorului pentru a intra in posesia premiului, dar nu mai tarziu de 31 septembrie 2010. In caz contrar se trece la premierea urmatorului concurent. Premiul se ridica de la sediul organizatorului numai de parintele inscris in concurs pe baza unui process verbal si a buletinului de identitate

SECTIUNEA 6. RESPONSABILITATE
Prin participarea la concurs, toti participantii si eventualii castigatori sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor si eventualilor castigatori. Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare, ce apar ulterior acordarii efective a premiilor, sau dupa termenul de revendicare a premiilor prevazut in prezentul Regulament Oficial. Nu intra in responsabilitatea organizatorului, obligatia de a intretine corespondenta si a da explicatii participantilor la concurs cu privire la alegerea castigatorului, acesta va fi ales numai pe baza voturilor online. Frauda care rezulta din procesul de votarea online, anuleaza de drept castigarea premiului.
Organizatorul nu este raspunzator pentru calitatea premiilor si nu acorda termen de garantie, de utilizare pentru premiile acordate. Nu intra in responsabilitatea organizatorului transportul premiului.

SECTIUNEA 7. DREPTUL DE PARTICIPARE
Concursul este deschis participarii tuturor persoanelor fizice cu domiciliul/ resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor si a membrilor familiilor de gradul I ai acestora (copii, parinti, sot/ sotie)  Asociatie Emovere, sponsorului Lyada euro si angajatilor si a membrilor familiilor de gradul I ai acestora (copii, parinti, sot/ sotie)  TV6.
Inmanarea premiilor poate fi un eveniment public. Participarea la concurs constituie acordul ca numele castigatorilor, filmul premiat si fotografiile aferente sa poata fi facute publice si utilizate gratuit in materiale audio, foto si video de catre Organizator. Castigatorii tuturor premiilor sunt de acord sa semneze o declaratie scrisa cu acest efect asa cum o cere Organizatorul.

SECTIUNEA 8. PROTECTIA DATELOR PERSONALE
In conformitate cu legislatia in vigoare, Organizatorul este obligat sa faca publice numele castigatorilor si castigurile acordate in cadrul acestui concurs. Castigatorul va fi afisat pe site-ul www.alimentatiecopii.ro in conformitate cu prevederile Sectiunii 4 a prezentului Regulament oficial.
Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/castigatorilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.
Participantii la concurs, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/ 2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15).
Prin simpla participare la concurs si trimiterea datelor personale la Organizator, sau prin comunicarea datelor personale pe site-ul www.alimentatiecopii.ro, participantii sunt de acord ca datele lor sa intre in baza de date a Organizatorului, sa fie prelucrate si folosite in viitor de Organizator sau persoane juridice autorizate de catre acesta, pentru a informa participantii cu privire la noi produse, oferte, promotii, campanii publicitare si de marketing. La cererea expresa, in scris, a participantilor, Organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.

SECTIUNEA 9. INCETAREA CONCURSULUI
Prezentul concurs poate inceta numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

SECTIUNEA 10. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL OFICIAL
Regulamentul Oficial este disponibil gratuit pentru toti concurentii, pe site-ul www.alimentatiecopii.ro si pe blogul https://suntirinuca.wordpress.com.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa trimiteti un mail la contact@alimentatiecopii.ro, incepand cu data de 1 iulie 2010  si pana pe data de 10 septembrie 2010.
Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament Oficial.

Reclame

2 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. […] Citeste reglamentul aici sau aici ! […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: