Fii voluntar !

Te-ai saturat sa vezi copii neintelesi de parinti si de cei din jur? Te-ai saturat sa vezi adulti care nu au curajul sa decida ce este mai bine pentru viata lor? Te-ai saturat sa vezi oameni nefericiti? Nu stii ce sa mai alegi din avalansa de informatii contradictorii despre alimentatie, sport, educatie si dezvoltare in general?
Irinuca te invita sa devii un prieten activ in proiectele de viata sanatoasa EMOVERE! Poti fi si tu voluntar EMOVERE, sa schimbi ceva in viata ta si a familiei tale.

Contacteaza-ne  si vei  afla mai multe detalii!

Asociatia EMOVERE – Asociatie de consiliere, educatie si suport emotional
www.emovere.eu
Tel – 021 212 11 71
Mobil – 0726 24 04 94

office@emovere.eu

Persoana de contact – Monica Popescu

5 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. V-am intalnit la baby expo si mi-a placut tare mult ce faceti.Ce inseamna sa fii voluntar? Ce presupune lucrul acesta si cand aveti urmatorul eveniment?

    • Sa fii voluntar EMOVERE inseamna sa te implici in tot ceea ce ti-ar placea sa faci alaturi de noi, pentru promovarea unui stil de viata sanatos. Poti sa fii parte din organizarea diveselor evenimente, poti sa ne ajuti sa transmitem mesajul de viata sanatoasa on-line sau direct parintilor, care vor sa schimbe ceva in viata lor si a copiilor etc. Te asteptam cu drag pe la noi la sediu si vedem impreuna ce loc ai putea avea in echipa noastra. Pentru detalii poti sa-mi scrii direct pe adresa monica.popescu@emovere.eu. Monica

  2. lupta cu viata si salvarea vietii sunt prioritatile mele asa imi invat si copilul ……………

  3. Buna ziua,

    ne-am vazut la baby expo, ne-am placut 🙂 am si catigat cateva cadouri si Bogdan (care este un baietel mareeeeeeee de 7 ani )ar vrea sa o ajute pe Irinuca sa le transmita copiilor ca este bine sa mananci sanatos si sa faci sport mai mult decat sa stai in fata televizorului si a calculatorului :).

    O zi cat mai frumoasa
    Oana

    • Felicitari pentru premiile castigate si iti multumim ca esti alaturi de Irinuca! te asteptam la toate evenimentele noastre iar de saptamana viitoare te asteptam la cursurile si atelierele Asociatiei EMOVERE!


Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.