Cauti un sfat?

Lasa un comentariu cu intrebarea/ problema ta catre specialistul care vrei sa iti raspunda si vei primi sfaturi si idei,  in cel mai scurt timp.

Daca doresti ca situatia/ problema sa fie tratata prin mail te asteptam la suntirinuca@yahoo.com cu rugamintea sa scrii in casuta subiectului numele specialistului care doresti sa iti raspunda!

Va asteptam!

Psiholog Oana Mihalcea

Psiholog licenţiat al Universităţii Bucureşti, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei; consilier psihologic cu formare în psihoterapia experientiala a unificării, centrată pe adult – copil – cuplu – familie,avizat de Colegiul Psihologilor din Romania;  master in Psihodiagnoza  clinica si consiliere psihologica. Experienta de lucru in terapia copiilor cu tulburari din spectrul autist.

Servicii:

Dezvoltare personală, consilier individuală şi de grup ( workshopuri, module de cursuri, şedinţe individuale sau de grup )

Contact

Telefon: 0744286192

E-mail: oana.mihalcea@emovere. eu

Psiholog Anca Raducan

Psiholog licentiat al Universitatii Titu Maiorescu. Curs formativ postuniversitar in “Consilierea si Psihoterapia Experientiala a Unificarii centrata pe adult, copil, cuplu si familie si in Terapie Sistemica centrata pe cuplu, copil si familie. Experienta de lucru cu persoanele cu tulburari neuro-psihiatrice.

Servicii:

Dezvoltare personală, consiliere individuală şi de grup ( workshopuri, module de cursuri, şedinţe individuale sau de grup )

Contact

Telefon: 0722724585

E-mail: raducan.anca@gmail.com


Psiholog Aida Matache

Psiholog licentiat al Universitatii Bucuresti. Consilier psihologic centrat pe adult, copil, cuplu si familie. Experienta in recuperarea copiilor cu simptome din spectrul autism.

Servicii:

Dezvoltare personală, consiliere individuala şi de grup ( workshopuri, module de cursuri, şedinţe individuale sau de grup).

Contact:

Telefon: 0726 320 002

E-mail: matache_aida@yahoo.com

Psiholog Lucia Tanase

Psiholog licenţiat al Universităţii Bucureşti, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei; formare in psihoterapia unificării centrată pe adult – copil – cuplu – familie; master in Psihodiagnoza  cognitiva si consiliere psihologica. Experienta de lucru in terapia copiilor cu tulburari din spectrul autist.

Contact

Telefon: 0769583126

E-mail: lucia.iohana@yahoo.com

“Numai bucurandu-te clipa de clipa de tot ceea ce faci, poti inlatura obstacolele din calea implinirii de tine.” (Mihaly Csikszentmihalyi)

Psiholog Andra Moisa

Psiholog licenţiat al Universităţii Bucureşti, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, specializare în consiliere experienţială individuală şi de grup, dezvoltare personală de grup, terapii creativ-expresive, dramaterapie şi terapii corporale, formare în terapia unificării centrată pe adult – copil – cuplu – familie. Master în “Psihodiagnoză, Psihoterapie Experienţială Unificatoare (PEU) şi Dezvoltare Personală”, Universitatea Bucuresti

Absolventă a Şcolii naţionale de antrenori, din cadrul Centrului Naţional de Formare şi Perfecţionare a Antrenorilor, specializarea Dans sportiv; antrenor si arbitru de dans sportiv;

Servicii:

Dezvoltare personală, consiliere individuală şi de grup ( workshopuri, module de cursuri, şedinţe individuale sau de grup )

Contact

Telefon: 0742118394

E-mail: moisa_andra@yahoo.com

„Nu suntem fiinţe umane într-o călătorie spirituală. Suntem fiinţe spirituale într-o călătorie umană.”          ( Stephen Covey)

Dr. Dana Filip
Specializare: Medic primar medicina de familie – Competenta in apifitoterapie, gemoterapie si acupunctura
Locul de munca:Policlinica Titan-camera 323

Alimentatia echilibrata sta la baza cresterii si dezvoltarii armonioase a copilului si a preventiei aparitiei bolilor cronice.Apifitoterapia, acupunctura si homeopatia sunt metode alternative de tratament, practici traditionale certificate de rezultate obtinute de-a lungul timpului.

Loc de munca: Pol. Titan-camera 323
Tel:021/3400334 int.192

Dr. Serban Damian
Specializare: Medicina de familie, nutritie sportiva (acreditare CIO)
Locul de munca:Centrul de nutritie Superfit, http://www.superfit.ro
Este singurul medic roman specializat in nutritie sportiva, prin programul international organizat de catre Comitetul Olimpic International. Programul a fost dedicat medicilor si condus de catre specialisti in nutritie, din cele mai mari universitati ale lumii.
A scris 2 carti de specialitate “Stretching. Secretul flexibilitatii” si “Superfit. Esentialul in fitness si culturism”.
De-a lungul anilor a asigurat consultanta de specialitate pentru numeroase persoane, care i-au solicitat sprijinul, oameni cu diverse nevoi, sportivi de performanta, vedete, oameni de afaceri etc.
Este presedintele celui mai mare club al alergatorilor din Romania, Ro Club Maraton. 

Programari la telefon 0722.616785.

Psiholog Manuela Tiron
Specializare: Psiholog practicant de psihoterapie – Psihodrama moreniana
Locul de munca:Cabinet Individual Psihologie Manuela Tiron

Ea considera ca in jurul alimentatiei se joaca adeseori mize de natura psihologica si sociala. Stilul de viata, respectul de sine, relatiile sanatoase sau gesturile compensatorii, pofta de viata sau absenta ei fac parte din hrana noastra afectiva.
In planul corporal se oglindesc relatiile pe care le avem cu toate celelalte coordonate ale vietii.

http://www.manuelatiron.ro

Psiholog Monica Andrici
Specializare: Psihoterapeut specializat in psihodrama clasica
Locul de munca:Cabinet individual
Terapiile creative reprezinta atat o provocare pentru mine cat si un obiect de studiu.
Locul de munca: Cabinet individual situat pe strada Vigilentei in apropiere de parcul Izvor
Programari la telefon 0723 23 61 91

Un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Pentru a deveni psihoterapeut este suficient un master la facultatea de psihologie sau este obligatoriu de urmat o formare in anumita orientare? multumesc


Lasă un comentariu

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.